MTG-B2000B-1A2

Casio G-Shock MTG-B2000B-1A2ER Bluetooth Radio Control Solar

Dostupnosť: Na objednávku, dostupnosť 3 - 7 dní

Nový tovar

999,00 € (s DPH)

Značka:
Casio G-Shock

Pánske hodinky Casio G-Shock Triple G Resist Bluetooth® Solar Radio Control

Triple G Resist - puzdro vyrobené kombináciou ušľachtilej oceľe a plastu zosilneného karbónom pre zachovanie vysokej odolnosti proti trom veličinám - Náraz, Vibrácie a Preťaženie. Strojček je dodatočne chránený silikónovým materiálom alphaGEL. Kovová časť je pokrytá modrou farbou technológiou IP(ionised plating) - vyššia odolnosť proti poškriabaniu a oderom
Zafírové sklíčko - odolné proti škrabancom
Šróbovacia korunka SMART Access - jednoduchým vytiahnutím a otáčaním korunky je možné nastaviť rôzne funkcie
2 - cestné riadenie času:
Bluetooth® Smart - prepojenie s podporovaným smartfónom, okamžité presné nastavenie času a dátumu, ovládanie funkcií hodiniek ako budík, svetový čas a stopky, sledovanie stavu nabitia batérie
Rádiom riadený čas - automatické nastavenie presného času pomocou rádiového signálu vysielaného zo 6 vysielačov vo svete (2x Japonsko, Čína, USA, Anglicko a Nemecko)
Solárne napájanie - ekologické riešenie, batéria hodiniek sa nabíja pôsobením svetla
Indikátor stavu nabitia batérie
LED osvetlenie ciferníka
Automatické nastavenie východzej pozície ručičiek - hodinky každú hodinu kontrolujú či sú ručičky hodiniek v správnej východzej pozícii - ak nie, nastavia sa
Stopky - s presnosťou 1s s meraním do 24h
Odpočítavacie stopky - od 24h s presnosťou 1s
Alarm
Svetový čas
Automatický kalendár
Dátum
Vodotesnosť 20ATM
Pre spojenie s mobilným telefónom je nutné mať nainštalovanú aplikáciu

Aplikácia G-Shock

Značka Casio
Kolekcia G-Shock
Typ pánske náramkové hodinky
Pohon solárne napájanie
Strojček quartz
Sklíčko zafírové
Zobrazenie času analógové (ručičkové)
Ciferník indexy
Farba ciferníka čierna
Podsvietenie displeja LED osvetlenie ciferníka
Viditeľnosť času v tme osvetlenie displeja
Zadný kryt nepriehľadný
Tvar puzdra okrúhly
Materiál puzdra kombinované puzdro oceľ-plast
Farba puzdra čierna
Priemer puzdra 51mm
Materiál remienka plast
Farba remienka čierna
Uzáver hodiniek štandardné zapínanie
Povrchová úprava IP povrchová úprava
Vodotesnosť 20 ATM / 200 m
Funkcie Stopky, Odpočítavacie stopky, Alarm, Automatický kalendár, Svetový čas, Indikátor stavu nabitia batérie, Bluetooth®
Záruka 2 roky
Balenie krabička, záručný list a návod na používanie v slovenskom jazyku

Pohon: solárne napájanie

Hodinky sú poháňané quartzovým strojčekom, ktorý k fungovaniu potrebuje energiu zo solárne nabíjateľnej batérie. Displej alebo ciferník hodiniek obsahujú solárny panel, ktorý pôsobením svetla dobíja batériu. Vyznačuje sa podstatne dlhšou životnosťou bez nutnosti výmeny napájacieho článku. 

Strojček: quartz

Quartzový strojček funguje na báze kmitov elektrického oscilačného obvodu regulovaného kremenným kryštálom. Pre fungovanie potrebuje byť osadený batériou. Vyznačuje sa vysokou presnosťou, tichým chodom a nízkou energetickou náročnosťou v závislosti od nadštandardných funkcií strojčeka. 

Sklíčko: zafírové

Zafírové sklíčko je vo veľkej väčšine v hodinárskom priemysle vyrobené v laboratóriu zo syntetického zafíru ako priehľadný kryštalizovaný oxid hlinitý. Jedná sa o sklíčko s vysokou odolnosťou proti poškriabaniu so stupňom odolnosti 9 na Moshovej stupnici, kde najvyššiu odolnosť 10 dosahuje diamant. Je prakticky nepoškriabateľný ničím iným ako kúskom diamantu. 

Materiál puzdra: kombinované puzdro oceľ-plast

Puzdro vyrobené kombináciou nehrdzavejúcej ocele a plastu v sebe spája výhody oboch materiálov. Ich kombináciou sa dosahuje potrebná pevnosť a pružnosť puzdra pre vyššiu odolnosť proti nárazom, prípadne zníženie hmotnosti. Nehrdzavejúca oceľ ani plast nepôsobia alergicky pri styku s pokožkou. 

Materiál remienka: plast

Plastový remienok je ľahký, príjemný na nosenie, ľahko sa prispôsobí zápästiu, neabsorbuje vlhkosť a jednoducho sa nasadzuje a zapína. Používaním však môže strácať elasticitu a po čase sa zlomiť, má teda kratšiu životnosť ako napríklad kaučukový alebo silkónový remienok. 

Povrchová úprava: IP povrchová úprava

Povrchová úprava IP (Ion Plating) je forma PVD úpravy, kde sa používa súbežné alebo periodické bombardovanie substrátu a film sa usadzuje pomocou energetických častíc atómovej veľkosti. Výsledkom je rovnomerne pokrytý povrch s vysokou odolnosťou proti olupovaniu. 

Vodotesnosť: 20 ATM / 200 m

vodotesné pre profesionálne použitie, potápanie s prístrojom, náročné vodné športy

30 Ďaľšie produkty v rovnakej kategórii: