GBD-H1000-4A1ER

Casio G-Shock GBD-H1000-4A1ER s meraním tepu a GPS

Dostupnosť: Momentálne nedostupné

Nový tovar

399,00 € (s DPH)

Pánske športové hodinky G-Shock z rady G-SQUAD s meraním tepu, GPS a Bluetooth® prepojejním so smartfónom. Hodinky sú vďaka nárazu odolnej konštrukcii G-shock a vodotesnosti až 20 ATM vhodné na využitie v rôznych športových aktivitách ako napr. beh, plávanie, bicyklovanie, horská turistika a mnoho iných.

Konštrukcia hodiniek:

Shock Resistance - konštrukcia z odolného plastu chrániaca celé vnútro hodiniek, dizajn chrániaci kovovú lunetu, ktorá je anténou GPS prijímača a tlačidlá ovládania pred nárazmi a odermi. 
Tlačidlá - z odolného plastu a tlačidlo rýchleho prístupu k funkcii behu z ušľachtilej oceľe
Spodné viečko - z ušľachtilej oceľe s integrovaným nabíjaním a senzorom tepu
Sklíčko - minerálne, zapustené v puzdre, chránené proti škrabancom
Remienok - Jemný uretánový so zvýšeným počtom dierok pre lepšiu ventiláciu a väčší rozsah nastavenia na rôzne obvody zápästia
Vodotesnosť - 20 ATM, plávanie a potápanie s prístrojom

Výbava:

Bluetooth® Smart - bezdrôtové pripojenie hodiniek s podporovaným smartfónom, okamžité presné nastavenie času, dátumu( deň, mesiac, rok ) a časovej zóny, prístup k rôznym funkciám hodiniek zo smartfónu. 
GPS - integrovaný prijímač GPS signálu zo satelitov, dodatočný príjem dát zo satelitných systémov Glonass a Michibiki, meranie prejdenej vzdialenosti, rýchlosti a tempa, možnosť voľby intervalu príjmu GPS signálu medzi každou sekundou a každou minútou, vyšší interval má nižšiu spotrebu energie z batérie. Nastavenie presného času podľa miesta kdekoľvek na svete.
Asistované solárne napájanie - hodinky sú vybavené nabíjateľnou batériou pomocou nabíjačky s káblom a zároveň aj solárnym napájaním. V bežnom móde merania času s aktívnym krokomerom a notifikačnými funkciami je možné hodinky dlhodobo používať len pomocou solárneho napájania. V tréningovom móde so zapnutým GPS(s 1sec intervalom príjmu+meranie tepu) je hodinky možné pri plne nabitej batérii používať po dobu maximálne 14 hodín.
Optický snímač tepu srdca - integrovaný v spodnom viečku a vodotesný
G-Shock Heart Rate sensor
Pohybový senzor - otáčanie zobrazenia na displeji podľa otočenia hodiniek
Krokomer - integrovaný trojosý akcelerometer, počítanie krokov
Digitálny kompas - detekcia magnetického severu
Barometer - meranie atmosferického tlaku v rozsahu 260/1100hPa
Teplomer - meranie teploty okolia hodiniek v rozsahu -10°C do +60°C
Výškomer - meranie nadmorskej výšky maximálne do 10 000m na základe merania atmosferického tlaku

Funkcie:

Športové aktivity - meranie a zaznamenávanie vzdialenosti, rýchlosti, tempa, srdcového tepu a spálených kalórií pri rôznych športových aktivitách, zobrazenie výsledkov a vyhodnotenie v pripojenom kompatibilnom smartfóne pomocou aplikácie G-SHOCK MOVE
Alarm srdcového tepu - možnosť nastavenia hraničného srdcového tepu, pri dosiahnutí hodinky pípajú
Plánovanie tréningu - nastavenie individuálnych tréningových plánov
VO2max regeneračný čas - monitoring regeneračného času medzi tréningami
Analýza tréningu
Full Auto LED Light - automatické podsvietenie displeja pri zhoršených svetelných podmienkach aktivované pohybom ruky smerom k tvári
Svetový čas - výber rôznej časovej zóny
Stopky - do 100h s presnosťou 1s
Lap memory - pamäť na 100 kôl
Timer - možnosť nastavenia 5 odpočítavacích stopiek s presnosťou 1s od 60 min
Alarm - možnosť nastavenia 4 nezávislých alarmov na jeden deň
Vibračný Alarm
Phone Finder - v prípade že si neviete nájsť svoj smartfón, stlačením tlačidla na hodinkách viete spustiť zvonenie smartfónu
Airplane Mode - v prípade že sa nachádzate v lietadle, stlačením tlačidla na hodinkách vypnete príjem všetkých signálov v hodinkách(GPS, Bluetooth®)
Notifikácie - notifikácie na prijaté maily
Automatický kalendár - raz nastavíte a dni v mesiaci sa budú zobrazovať správne
Indikátor stavu nabitia batérie - zobrazenie stavu nabitia batérie na displeji hodiniek 
Aplikácia G-SHOCK MOVE - jednoduché nastavenie rôznych funkcií hodiniek pomocou smartfónu:
Tréningový plán - možnosť odoslania do hodiniek jednoducho pomocou smartfónu vytvoreného týždenného tréningového plánu pre rôzne aktivity vrátane nastavenia zóny srdcového tepu(min-max), času tréningu a určenia vzdialenosti na beh.
Intervalové tréningy - napr. Tabata alebo HIIT môžu byť manuálne nastavené v smartfóne a odoslané do hodiniek maximálne 8 setov po 5 kôl. Pri každej zmene hodinky pípnu.
Analýza tréningu - všetky dáta o tréningoch zaznamenané hodinkami je možné po pripojení a prenose dát vyhodnotiť v aplikácii vrátane trás v mapách.

G-Shock MOVE Aplikácia

Značka Casio
Kolekcia G-Shock
Typ pánske náramkové hodinky
Pohon solárne napájanie
Strojček quartz
Sklíčko minerálne
Zobrazenie času digitálne
Podsvietenie displeja plne automatické LED osvetlenie displeja
Viditeľnosť času v tme osvetlenie displeja
Tvar puzdra okrúhly
Materiál puzdra kombinované puzdro oceľ-plast
Farba puzdra čierna
Veľkosť puzdra 63 mm x 55 mm
Hrúbka puzdra 20,4 mm
Materiál remienka plast
Farba remienka červená
Uzáver hodiniek štandardné zapínanie
Vodotesnosť 20 ATM / 200 m
Funkcie GPS, Meranie tepu, Krokomer, Stopky, Timer, Záznam a Analýza tréningu, Kompas, Výškomer, Barometrický tlak, Teplomer, Svetový čas, Automatický kalendár, Ukazovateľ stavu batérie, Bluetooth
Záruka 2 roky
Balenie krabička, záručný list a návod na používanie v slovenskom jazyku

Pohon: solárne napájanie

Hodinky sú poháňané quartzovým strojčekom, ktorý k fungovaniu potrebuje energiu zo solárne nabíjateľnej batérie. Displej alebo ciferník hodiniek obsahujú solárny panel, ktorý pôsobením svetla dobíja batériu. Vyznačuje sa podstatne dlhšou životnosťou bez nutnosti výmeny napájacieho článku. 

Strojček: quartz

Quartzový strojček funguje na báze kmitov elektrického oscilačného obvodu regulovaného kremenným kryštálom. Pre fungovanie potrebuje byť osadený batériou. Vyznačuje sa vysokou presnosťou, tichým chodom a nízkou energetickou náročnosťou v závislosti od nadštandardných funkcií strojčeka. 

Sklíčko: minerálne

Minerálne sklíčko je vyrobené z oxidu kremičitého a vyniká vyššou odolnosťou proti poškriabaniu ako akrylové sklíčka, je však náchylnejšie na rozbitie. Pre daný typ sklíčka sa používa aj názov Hardlex.

Materiál puzdra: kombinované puzdro oceľ-plast

Puzdro vyrobené kombináciou nehrdzavejúcej ocele a plastu v sebe spája výhody oboch materiálov. Ich kombináciou sa dosahuje potrebná pevnosť a pružnosť puzdra pre vyššiu odolnosť proti nárazom, prípadne zníženie hmotnosti. Nehrdzavejúca oceľ ani plast nepôsobia alergicky pri styku s pokožkou. 

Materiál remienka: plast

Plastový remienok je ľahký, príjemný na nosenie, ľahko sa prispôsobí zápästiu, neabsorbuje vlhkosť a jednoducho sa nasadzuje a zapína. Používaním však môže strácať elasticitu a po čase sa zlomiť, má teda kratšiu životnosť ako napríklad kaučukový alebo silkónový remienok. 

Vodotesnosť: 20 ATM / 200 m

vodotesné pre profesionálne použitie, potápanie s prístrojom, náročné vodné športy

20 Ďaľšie produkty v rovnakej kategórii: